COACHING

Coaching helpt je effectief verder

De verschillende soorten coaching die ik bied:

Ambieer je een andere wending in je loopbaan, loop je vast in je huidige functie? Als loopbaancoach begeleid ik je bij het (her) inrichten van je loopbaan. Ik begeleid mensen om in beweging te komen op de arbeidsmarkt en succesvol regisseur te zijn van hun loopbaan. Jouw vragen: “Wat zal ik kiezen? Hoe kom ik verder in mijn loopbaan? Is dit nu alles, wie ben ik en waar sta ik voor? Ik loop steeds vast en kom niet verder. Wat mis ik? Wat zijn mijn blokkades die verhinderen dat ik mij ten volle ontplooi? Ik loop vast door de grote werkdruk of onzekerheid en vertoon stressverschijnselen. Hoe vind ik mijn werkgeluk?Ik ben mijn inspiratie kwijt, hoe vind ik ‘m weer?”

Om verschillende redenen kun je vragen hebben. “Waarom voel ik deze spanningen? Hoe komt het dat ik boosheid voel tegenover mijn ouders? Waarom durf ik niet weg te gaan bij mijn partner? Ik loop steeds vast in een relatie en kom niet verder. Wat zijn mijn blokkades die verhinderen dat ik mij ten volle durf te geven in een relatie? Ik heb het gevoel dat ik een steen in mijn maag heb en die moet eruit. Ik zit in een conflict met… en weet niet hoe ik dit moet oplossen. Hoe kan ik mijn emoties van meer onder controle krijgen en houden? Hoe krijg ik meer rust in mijn hoofd en lijf?”

Je kiest je familie niet uit, je krijgt al je familieleden cadeau. Om diverse redenen kan “iets” ruis geven in je gezin/familie. Vaak is het erg lastig om dit onder elkaar te bespreken omdat er een oud patroon werkzaam is in de onderlaag en de emoties aan de oppervlakte liggen.
In kleine groepen tot maximaal zes personen, begeleid ik het gesprek voor jullie. Soms is één gesprek niet voldoende, maar het kan zeker net het verschil of een nieuw begin maken.
Aansluitend kan, indien gewenst, personal coaching volgen op verzoek.
“Waarom heb ik het gevoel dat ik het zwarte schaap ben? Hoe komt het of het lijkt of mijn zus voorgetrokken wordt? Wat is er aan de hand met mijn familie, we zien elkaar niet meer?”
Ik kom jullie niet met een limousine ophalen voor een sjiek diner, maar we gaan wel in gesprek, op zoek naar de oorsprong van het probleem, het patroon en van daaruit naar de mogelijke oplossingen.

Ben je werkzaam in het onderwijs en kom je jezelf tegen? Om welke reden dan ook stel je jezelf vragen zoals: “Hoe geef ik les? Hoe geef ik leiding?

Hoe komt het dat ik de orde niet krijg? Hoe komt het dat leerlingen mijn lessen saai vinden?
Hoe krijg ik mijn team in beweging? Hoe verbeter ik de relatie met mijn collega? Hoe voer ik het directe instructiemodel uit? Hoe komen we samen tot een visie?”

Het loopt niet, het lijkt niet te werken, het lijkt wel of het jou/jullie niet gegund is, want elke keer lijkt het fout te gaan. Relatieproblemen zijn op te lossen zonder zware therapie. Ook als je partner niet mee wil, kun jij zelf het verschil maken. Denkend vanuit het probleem is een oplossing soms moeilijk te vinden. Daarom richten we ons op wat jij wilt in je relatie, wat is er nodig om dat te bereiken?
Tegenwoordig zijn veel relaties “samengesteld”. Dit kan oh zo lastig zijn. Kinderen. Exen. Wat is jullie basis? Waar komen jullie vandaan en waar hebben jullie elkaar ontmoet? Hoe ga je om met de kinderen van je partner en zijn/haar ex?

Wanneer ben ik jouw coach?

Losse coachsessies

€ 114,95 incl. btw

Orientatiegesprek (half uur)
Gratis
Coachinggesprek
60 minuten

Voordeelpakket

€726,- incl. btw

Orientatiegesprek (half uur)
Gratis
5 Coachingsgesprekken
90 minuten per gesprek
Geschikt voor
Verdiepen en preventie

Coachessies duren 1 tot 1½ uur. Tarieven zijn incl. 21% btw. Bij grote reis afstanden wordt er (in overleg) ook een vergoeding gerekend voor de reistijd.

geïnteresseerd in coaching?