Coaching in bedrijven

Coaching bij bedrijven wordt steeds vaker toegepast. Dit in het kader van “beter voorkomen, dan genezen.”

Het is aangetoond dat werknemers beter functioneren als ze persoonlijke begeleiding/coaching van een externe coach krijgen.
Lopen werknemers tegen lastige zaken aan? Spelen er zaken zoals bijvoorbeeld relatieproblemen waar uw werknemer last van heeft? Een werknemer die niet lekker op zijn/haar plek zit? Een werknemer die niet weet welke keuzes hij/zij moet maken? Een werknemer waarvan je als leidinggevende denkt “ojee, als dat maar goed gaat, als hij/zij maar niet ziek wordt.” Hoe verbetert de samenwerking tussen de collega’s A en B? Hoe ontwikkelt collega C zich beter in leiderschap/communicatie/contact? Hoe straalt deze collega meer zelfvertrouwen uit?

In al die gevallen biedt coaching een uitkomst en kan ik jullie helpen.
Een neutrale externe coach is voor alle partijen de beste oplossing.

Coachen is en blijft maatwerk

Ik maak graag een offerte op maat, aansluitend bij de wensen van uw bedrijf. Ik zet coaching in op basis van systemisch werken, Transactionele Analyse, NLP, beeldcoaching, de methodiek van loopbaancoaching en alles in combinatie met intuitie, belangstellende nieuwsgierigheid zonder oordeel en mijn eigen levenservaring.

Coachsessies uurtarief

€145,- excl. btw

Orientatiegesprek (half uur)
Gratis
Coachinggesprek
(1 u- 1½ u)

Bedrijven voordeelpakket

€1305 excl. btw

Orientatiegesprek (half uur)
Gratis
6 Coachingsgesprekken
9 uur in totaal
Geschikt voor
Verdiepen en preventie

Traning op maat

Prijs in overleg

Advies op maat
Gratis

Tarieven zijn excl. 21% btw, plus reiskosten a € 0,28 per km. Bij grote afstanden wordt er (in overleg) ook een vergoeding gerekend voor de reistijd. 

geïnteresseerd in coaching binnen uw bedrijf?